ARCULATTERVEZÉS

ARCULATOD TÜKRÖZI PROFIZMUSOD

ARCULATTERVEZÉS
ARCULATTERVEZÉS

SZERETNÉL KITŰNNI A TÖMEGBŐL? JÓ VAGY ABBAN, AMIT CSINÁLSZ ÉS SZERETNÉD, HA ARCULATOD IS EZT ERŐSÍTENÉ? JÓ HELYEN JÁRSZ!

Szeretnél kitűnni a tömegből? Jó vagy abban, amit csinálsz és szeretnéd, ha arculatod is ezt erősítené? Jó helyen jársz!

Egy profi arculat, mely tükrözi egyediségedet és értékeidet miközben modern és letisztult marad ma már sokszor kulcsfontosságú. “Egy kép többet mond ezer szónál” - ebben az esetben teljesen igaz ez a mondás. Egy jó arculat által kínált vizuális élmény hozzájárul ahhoz, hogy érdeklődőnknek végül ránk essen a választása és ne egy konkurenciánkra.

Mielőtt belevágunk arculatod megtervezésébe egy személyes találkozó keretében megismerkedünk veled, céljaiddal, stílusvilágoddal - egy részletes elemzést készítünk rólad. Kiemelkedően fontos, hogy azonosulni tudj a számodra megalkotott arculattal, így ez az elemzés a munkafolyamat egyik legmeghatározóbb részének tekinthető. Ne aggódj, nem fogunk olyat kérdezni, amire nem tudod a választ. Nem a te feladatod megálmodni az arculatot, hanem a miénk, így kérdéseink alapvető stíluselemekre és értékekre vonatkoznak.

ÁRLISTA
NÉVJEGYKÁRTYA
20.000 HUF
NÉVJEGYKÁRTYA SZEMÉLYRE SZABÁS
2.500 HUF
NYOMDAI LEVÉLPAPÍR
15.000 HUF
SZÓRÓLAP
25.000 HUF
BROSSÚRA
35.000 HUF-TÓL
BORÍTÉK
12.000 HUF
MAPPA
25.000 HUF
CSOMAGOLÁS TERVEZÉS
130.000 HUF