ONLINE MARKETING
REFERENCIA

ÜGYFELEINK MONDTÁK...

Következő Előző
SZOLGÁLTATÁSAINK
GRAFIKAI LÁTVÁNYTERV WEBOLDALHOZ

Weboldalunk böngészésének élvezhetőségét nagyban befolyásolja annak felhasználóbarát, modern, a stílusvilágunkhoz igazodó kinézete.

3 másodperc áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy megragadjuk látogatónk figyelmét és elérjük, hogy ne vándoroljon át egy másik oldalra.Ennek eléréséhez különböző grafikai és marketing eszközökre van szükség, melyben csapatunk teljeskörűen tud segíteni.

Ha szeretne egy európai stílusú, modern, marketing szempontból rendbetett weboldal tulajdonosává válni és ehhez mindössze egy marketing tanácsadásra és weboldal látványtervre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

ONLINE STRATÉGIAI TERVEZÉS, TANÁCSADÁS

A marketingstratégia kidolgozásának és a marketing terv elkészítésének célja, hogy vállalkozásodat, mint márkát elkezdjük tudatosan építeni. Felmérjük, majd megtervezzük,hogy mitől leszel jobb, mint versenytársaid, mitől válhatsz érdekesebbé. Megismerjük célközönségedet, felmérjük igényeiket,meghatározzuk az eléréséhez szükséges marketing eszközöket és felállítjuk marketing rendszeredet.

KÖZÖSSÉGI OLDALAK KEZELÉSE

Napjainkban közösségi oldalaink professzionális kezelésének segítségével bővíthetjük ügyfélkörünket. Közösségi felületeink referenciaként szolgálnak rólunk, vállalkozásainkról. Segítenek növelni érdeklődőink belénk vetett bizalmát és segíti a velük folytatott kommunikációt. Fontos, hogy láthatóak legyünk onlie és kihasználjuk a felületek lehetőségeit. Csapatunk segít Facebookod és Instagram fiókod kommunikációjának kidolgozásában, a posztok tartalmának meghatározásában és új potenciális ügyfelek elérésében.

MARKETING KONZULTÁCIÓ

Ha eldöntötted, hogy szeretnél változtatni marketingeden, de nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá, egy konzultációra van szükséged. A tanácsadás során megismerkedünk vállalatoddal, céljaiddal majd meghatározzuk a fejlesztendő területeket marketing terén és javaslatokkal látunk el.