TARTALOMGYÁRTÁS
REFERENCIA

REKLÁMFILM

SZOLGÁLTATÁSAINK
REKLÁMFILM FORGATÁS

Vállalkozásunk bemutatásának egy figyelemfelkeltő, hatásos módja az image film. Csapatunk egy konzultáció keretében megismerkedik szolgáltatásaiddal/termékeiddel, értékeiddel és stílusvilágoddal, majd ezek alapján megálmodja a hozzád leginkább illő reklámfilm tartalmát. Ha ez elfogadásra került pedig le is forgatjuk neked, így a te dolgod már csak a film felhasználásra marad.

GRAFIKAI TARTALOMGYÁRTÁS

Csapatunk az igényeknek megfelelően vállal grafikai munkákat. Fordulj hozzánk bizalommal, ha weboldal látványtervre, bannerre, facebook / instagram grafikai tartalomra, logóra, szórólapra, kiajánlóra, prezentációra, névjegykártyára, vagy egyéb grafikai anyagra van szükséged.

BLOGÍRÁS

Egy blog üzemeltetése hatásos módja az ügyfélszerzésnek és weboldalunk látogatottságának fenntartásában is jelentős szerepet játszik. Fordulj hozzánk bizalommal!

KIAJÁNLÓ, PREZENTÁCIÓ KÉSZÍTÉS

Gyakran előfordul, hogy áraink személyre szabottak, vagy szimplán nem szeretnénk őket nyilvánosan közzé tenni különböző fórumokon. Ebben az esetben egy kiajánló tökéletes megoldás lehet, mely egy szépen megformázott és design-os pdf dokumentumot jelent. Tartalmazza a cég rövid bemutatását, szolgáltatásainak listáját, és a konkrét árajánlatot is. Gyakran alkalmazzák egy termék, szolgáltatás részletes bemuta- tására is.